Skip to Store Area:

Du er her:

Nyheder

Nyheds sektion om relevante emner vedrørende Tilbud, iPhones, smartphones, covers, tilbehør og meget mere. Tilmeld nyhedsbrevet for at modtage icovers nyheder på email.

Guide til Smartphone Covers

Af Hamad Ash, 24. februar, 2015.

Når man skal vælge et cover til sin smartphone kan der være mange faktorer der afgører ens valg. De fleste mennesker vælger covers ud fra hvad der ser godt ud, dvs. hvad der er pænt i deres øjne. Det er en god idé at tænke på, hvilket type cover der også beskytter bedst samtidigt. Det er selvfølgelig en smagssag, om man vælger et cover med lidt beskyttelse men super pænt udseende, eller vælger at pakke sin telefon helt ind og samtidig være godt beskyttet. Under alle omstændigheder kan det være lidt af en jungle at orientere sig i hvilke typer af beskyttelses covers der er. I følgende guide gennemgår vi de mest gængse typer. Vi er godt klar over, at der findes andre typer også, men de mest anvendte slags er dem vi gennemgår.

Overordnet findes disse typer af covers:

  • Bumpers
  • Hardcase
  • Flip Covers
  • Gummi Covers

Bumpers:

iphone 6 bumper cover

Er ideelle til dig som gerne vil vise, at det er en iphone 6 du har, men samtidigt ikke vil gå på kompromis med beskyttelsen. Et Bumper cover dækker typisk kanterne med en gummi, plastik eller metal ramme hele vejen rundt om telefonen hvor bagsiden og fronten af telefonen er åben. Fordelen ved sådan et cover er, at telefonens eget design kan fremvises. Fx ser vi mange Android telefoner, Windows phones og selvfølgelig Iphones med flotte designs fra producentens side af. Mange foretrækker muligheden for at vise det originale design frem. I sådan et tilfælde anbefaler vi bumper covers. Et bumper cover er smart designet. Typisk er "bumper" delen en gummi ramme der går op over telefonens kanter. Det betyder, at hvis du er uheldig og taber telefonen, så vil gummi kanterne fra coveret tage faldet. Et bumper cover giver en god beskyttelse. Vær dog obs på, at du kan være så uheldig at tabe telefonen på en kant i en skæv vinkel, så kanten rammer din telefons skærm eller bagside. Under alle omstændigheder anbefaler vi at få skærmbeskyttelse på fra starten af, da det er rigtig dyrt at få skiftet en splintret skærm. især på de nye iPhone 6.

Hard Case:

iphone 6 hardcase guld cover

Et hardcase cover er et der dækker hele bagsiden af telefonen og typisk også alle kanterne. Derudover findes hardcase covers i et utallige af farve og billed mønstrer. Materialet består ofte af plastik, metal, gummi eller en kombination af en af flere af de tre. Hardcase er til dig der virkelig gerne vil have et unikt cover så du skiller dig ud. Prøv fx det her diskrete sort og sølv iPhone 6 cover som giver en god beskyttelse og får dig til at skille dig ud fra mængden. 

Flip Covers

sort læder flip cover iphone 6

Disse covers giver en beskyttelse rundt om hele telefonen. Dvs. selv skærmen er beskyttet mens låget er lukket. Et Flip cover har desuden den fordel, at det typisk giver plads til dankort, penge sedler, mønter, kvitteringer osv. Det er meget praktisk hvis man ikke vil have for mange løse ting liggende i lommerne. Materialet er typisk i ægte læder eller kunstlæder. Ægte læder er meget slidstærkt og vil ikke miste farven over tid. Vi har flotte flipcovers til iPhone 6. Check fx det her stilede iPhone 6 læder flipcover som også fås i forskellige farver. Et flipcover giver altså både beskyttelse og praktisk anvendelse, da du simpelthen kan undlade at gå med en pengepung. Flip covers er utrolig populære lige for tiden og hitter blandt både unge og gamle. 

Gummi Covers

iphone 5s rødt gummi cover gennemsigtigt

Gummi covers er ligesom hardcases, covers der dækker næsten hele telefonen med undtagelse af skærmen. Forskellen er, at disse covers er i gummi eller silikone materiale. Gummi materiale er mere slidstærkt. Derudover er de ofte lidt gennemsigtige så man kan se, det er en iPhone 6 du har dig, men med et unikt cover. En af vores best sellere lige nu er dette lækre lilla Rhombus mønster cover som også fås i farverne Pink Gul Grøn Blå og flere andre farver. En fordel ved gummi/silikone covers er, de ikke går så lidt i stykker hvis du taber telefonen med sådan et cover på. Derudover giver et gummi cover godt greb om telefonen. I disse tider hvor telefonerne bliver større og større og fylder mere i hænderne, er der naturligvis større risiko for, at man taber telefonen. Her vil et gummi cover give bedre greb, og forhåbenligt reducere chancen for at tabe mobilen betydeligt.

 


Fordele ved Iphone 6 kontra Iphone 5s

Af Hamad Ash, 24. oktober, 2014.

Der er mange grunde til at købe en iPhone 6. Har du en iphone 5s, 5, 4s, en android telefon eller noget helt andet, så bør du helt klart overveje at opgradere til en iphone 6. Der er en række fordele ved at skifte som vi gennemgå her uden at gå alt for meget ind i de tekniske specifikationer.

Fordelene ved iphone 6 kan ridses op som følgende:

  • Skærmen
  • Kamera
  • Batteri
  • Antenne og Højtaler

 

Skærmen

Apple har endelig valgt at lave en iphone med en større skærm. Mange Apple brugere har længe klaget over de små skærme ved de tidligere modeller og været misundelige på Android telefoneres ofte store flotte skærme. Dette er nu slut med den nye Iphone. Der er tale om en 4.7 tommer skærm på iphone 6 og 5.5 tommer på iphone 6 plus. Man kan argumentere for, at en større skærm ikke nødvendigvis er bedre end fx iphone 5s’ 4 tommer skærm. Dog vil jeg påpege, at når man har en touch skærm uden fysisk tastatur bliver det kun lettere at se og ramme tasterne når skærmen er større. Smart phones i dag benyttes til medie afspilning som youtube, netflix, generel videostreaming og surfe på nettet. Iphone 6’s større skærm gør den blot meget bedre til ovennævnte brug, da alt fremstår tydeligere og bedre end tidligere. Ikke nok med at skærmen er større, den er super klar og tydelig. Thumbs op for det Apple! Skærmens kvalitet er suveræn på Apples nye “saphire glass” skærm. Pixeltætheden er høj, hvilket giver en super skarpt skærm.


Kamera

Wow siger vi bare. Kameraet på den nye Iphone er ganske enkelt suveræn. Den giver alle andre mobil producenters top modeller kamp til stregen og mere til. Du kan nu optage og filme i virkelig høj opløsning, hvor resultatet vil gøre dig målløs. Jeg har selv kørt både med Sony Xperia Z1 Compact og Z3 Compact, som begge har et 20.7 megapixel kamera, men personligt mener jeg ikke det kan måle sig med Iphone 6’s kamera. Billederne er langt mere klare end på tidligere Iphones og kameraet reagerer hurtigt og effektivt. Videodelen er også rigtig god. Du kan optage video med live autofokus, hvilket er en yderst velkommen ny feature. på Iphone 6 plus har Apple smidt optist stabilisering ind så man får mere stabile optagelser. Dog føler jeg ikke det er en stor forskel hvis det slået fra. Det eneste jeg faktisk savner ved Iphone 6’s kamera er mulighed for 4k optagelser som man kan på Samsung Galaxy s5 og Sony Xperia Z3 Compact. Det er en lille ting, men ikke så vigtig endnu, da de fleste alligevel ikke får fuld fornøjelse af 4k. Tilgengæld har Iphone 6 rigtig lækker slowmotion videooptagelser der giver dig mulighed for at optage med 60 fps og 240 fps. Det kan du få mange timers sjov ud af.


Batteri

Endelig et større batteri. En af de store fordele Android telefoner har haft over Iphone var god batteri levetider. Det siger næsten sig selv, at en større telefon indeholder stort batteri, hvilket giver bedre batterilevetid. Udover bedre batterilevetid oplades Iphone 6 også hurtigere op end Iphone 5s. Iphone 6 kan sagtens holde en hel dag på én opladning alt efter hvordan den bruges. Det er klart hvis den bruges til at streame HBO, Youtube osv. en stor del af tiden, så vil batteriet drænes hurtigt. Slår man funktioner fra som kan undværes, som placering, blutooth, wifi osv. og ellers bruger den til opkald, sms og lidt internet surf, så burde den kunne holde mere end én dag. Det kan dog variere alt efter hvordan hver enkelt person bruger sin Iphone.


Antenne og Højtaler

Tit får de fleste smartphones hug for at have ringe antenner og højtalere, selv de helt dyre smart phones. Dette er helt klart ændret på de nye Iphones. Jeg har kun oplevet høje hastigheder og god forbindelser under test perioden på Iphone 6. Samlignet med Iphone 5s har 6’eren meget bedre signal på 3g og 4g. Til downloads og almindelig data overførsler er Iphone6 også langt hurtigere end tidligere modeller. Ros til Apple for det.

Højtaleren er virkelig dejlig. Lyden er rigtig god og sætter du højtaleren på medhør under et opkald og sætter telefonen fra dig får du stadigvæk god lyd. Endda uden lydforvrængning. Jeg oplevede at kunne skrue helt op for medhør, lægge telefonen fra mig og endda rejse mig op og gå lidt rundt samtidig med at den anden person i røret kunne høre mig uden besvær. Ofte har jeg oplevet at lyden er dårlig på medhør på de fleste smartphones, endda de tidligere Iphones.


Overordnet vil jeg sige at folk roligt kan gå ud og købe en Iphone 6. Den er klart bedre end 5s’eren. En lille ulempe jeg selv har oplevet ved den store telefon, er bagsiden som er ret glat. Er man vant til at have en mindre telefon og skifter til Iphone 6 kræver det lidt tilvænning. Jeg har selv valgt at få et cover på næsten med det samme så min dyre telefon er godt beskyttet :D.


icovers.dk kører en rabatkampagne på alle iPhone 6 covers i denne uge. Brug værdikoden rabat-iphone6 i indkøbskurven så får du 15% rabat.

 

 


Ingen produkter matcher dette valg.